ΑΡΧΙΚΗ   Ι   Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ   Ι   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σφάλμα
  • JFolder::files: Η διαδρομή δεν οδηγεί σε φάκελο:
Ειδοποίηση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files.

{gallery}sxediasmos-xoron{/gallery}


Υπηρεσίες μελέτης και σχεδιασμού εσωτερικών χώρων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων από πτυχιούχο Διακοσμήτρια


Οι υπηρεσίες μελέτης και σχεδιασμού που παρέχουμε απευθύνονται σε :

  • Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Εργολάβους Οικοδομών με σχεδιασμό οικοδομικών αδειών μέσω A/CAD και τρισδιάστατη φωτορεαλιστική απεικόνιση κτιρίων (εσωτερικός-εξωτερικός σχεδιασμός)
  • Ιδιώτες όπου αναλαμβάνουμε να μελετήσουμε και να σχεδιάσουμε εσωτερικούς χώρους νεόκτιστων και οικιών προς ανακαίνιση. Με την μελέτη και σχεδιασμό εσωτερικών χώρων οικιών, αναλαμβάνουμε να σας συμβουλεύσουμε για τον κατάλληλο σχεδιασμό των χώρων σας, την επιλογή των χρωμάτων, των επίπλων και των αντικειμένων διακόσμησης, εφόσον το επιθυμείτε. Κατόπιν επιθυμίας σας, αναλαμβάνουμε και την επίβλεψη των εργασιών.

Για το κατάστημά σας :
Το σχεδιαστικό μας γραφείο μελετά και σχεδιάζει νεόκτιστα ή προς ανακαίνιση καταστήματα καθώς και διακόσμηση και στολισμό βιτρινών.


Μελέτη & Σχεδιασμός από απόσταση !
Ακόμη, παρέχουμε τη δυνατότητα να μελετήσουμε και να σχεδιάσουμε τον χώρο σας και από απόσταση.

Με την αποστολή ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά από εσάς, κατόψεων και φωτογραφιών των χώρων σας, ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για να συζητήσουμε και να λάβουμε υπόψη μας τις επιθυμίες και ανάγκες σας, πριν ξεκινήσουμε τη μελέτη και το σχεδιασμό του χώρου σας.
Η αποστολή των τελικών σχεδίων γίνεται με ταχυδρομική αποστολή cd με τα σχέδια και ανάλυση αυτών. Εάν οι συνεργάτες μας το επιθυμούν, μπορούν προς διευκόλυνσή τους να γίνει η αποστολή ηλεκτρονικά.

scroll back to top
 
JoomFreak Cause Open Source Rocks